Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre nekih 10,15 dana je počela da me boli desna strana donje vilice,tj. Četvorke,petice,šestice i sedmice, bol se širi i sada me boli i desno uvo,slepoočnica i vratna žila sa desne strane. Išla sam kod stomatologa jer imam neverovatne bolove, plačem po ceo dan,lek protiv bolova je prestao da deluje, rekla mi je da ona nije za to da vadim osmice jer još nisu izrasle,mislim nemaju koren... Iskreno,ne znam šta ću sa ovim bolovima,ne mogu da izdržim, znate li otprilike koliko dugo ovaj bol može da traje?

1405 - 13. 05. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana 1405,

bolove ne treba da trpite. Neophodno je konstatovati šta je uzrok bola (da li su u pitanju oboleli zubi, otežano nicanje umnjaka...) kako bi se mogla i preduzeti indikovana terapija (lečenje obolelih zuba, vađenje umnjaka....)

Savetujemo Vam da sa urađenim OPT snimkom (Rtg snimak zuba obe vilice) zakažete pregled kod oralnog hirurga.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28186 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28186
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata