Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

pre nekoliko dana poceo je da me boli zub . popio sam jedan lek protiv bolova i legao da spavam kada sam se probudio bol je nestao i sve je bilo ok . ali posle jednog dana (to jest kada sam se probudio ) imao sam ogroman otok iznad zuba . pitanje je kako skinuti taj otok.? unapred hvala

Aleksandar - 11. 01. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovani Aleksandre,

potrebno je da posetite vašeg zubnog lekara koji će vam "otvoriti" taj zub te će se na taj način omogućiti dreniranje nakupljenog sekreta. Ukoliko je potrebno lekar će vam prepisati i antibiotike.

 Vi treba da hladite otok,spolja držati mokru krpu, ne led. Da izbegavate spavanje na toj strani, boravak u jako zagrejanim prostorijama, sedenje pored nekog grejnog tela ....

Poseta stomatologu je obavezna.

Srdačan pozdrav

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata