Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre nekoliko dana sam Vam postavio pitanje u vezi sa paradontopatijom, i dali ste mi detaljan i precizan odgovor sa kojim sam veoma zadovoljan. Ja nisam iz Novog Sada, ali nisam ni predaleko, da li mozete da mi, barem otprilike, kazete troskove lecenja ove bolesti kod Vas, da bih mogao da vidim kako i kad da se organizujem i dodjem...takodje me zanima kako se vrsi zakazivanje pregleda i potrebne intervencije, da li je moguce to uraditi online, telefonom, ili na koji nacin? Jos jednom hvala....

Predrag Nikic - 11. 04. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

         Poštovani Predraže,

  na naslovnoj strani našeg sajt nalaze se telefonski brojevi kojima nas možete kontaktirati i tačno zakazati vreme pregleda i dobiti  uputstva  vezana za rtg (OPT) snimanje.

 Cene Vam šaljemo mail-om.

 Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata