Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre petnarst dana izvadjena mi je donja sestica.Ja I dalje imam nenormalne bolove.Radjena mi je drenaza tri puta.Pila sam clindamycin I orvagil d.Bilo mi je bolje Ali su se vratili bolovi.Onda sam uradila ortopan.Na snimku se video precnik I on je izvadjen.Doktorka mi je rekla da treba da prodje vreme da to prodje jer posle vadjenja zuba nije se formirao krvni ugrusak.Sada primam inekcije movalis I geramicin I nema nikakvog poboljsanja.Molim vas kazite mi sta dalje da radim da bi prosao bol?

Irena Randjelovic - 20. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Irena Randjelovic,

u slučaju otežanog zarastanja rane (alveolitis) dolazi do propadanja krvnog ugruška, i tada je neophodno ranu očistiti i stimulisati stvaranje novog, kvalitetnog krvnog ugruška. U ranu se takođe mogu postaviti određeni medikamenti koji mogu olakšati tegobe i stimulisati zarastanje rane. 

Obično je potrebno par poseta stomatologu, u razmaku od 1-2 dana, kako bi se uspostavilo normalno zarastanje i tegobe smirile.

Savetujemo da posetite stomatologa pre zakazanog termina kako bi se proverilo stanje rane i krvnog ugruška.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata