Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Prije 2 dana kada sam ustao osjecao sam probadajucu bol u donjem lijevom kutnjaku, sada nakon 2 dana neosjecam nikakvu bol u kutnjaku i nemam osjecaj na hladno i toplo sto je neuobicajeno. Sada iz nekog razloga me boli gornji lijevi kutnjak. Dali je to privremeno ili bih trebao posjetiti stomatologa? Hvala unaprijed.

Beroslav - 09. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Beroslav,

pojava bola nije uobičajena, i potrebno je kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka po potrebi utvrditi tačnu dijagnozu i uzrok bola.

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak i posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata