Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Prije 2dana mi je popravljen zub 7 u gornjoj vilici to jeste stavljen je lijek fosfat nesto,ne mogu se tacno sjetit naziva.Popravka je radjena bez anestezije,a bol prilikom popravke je bila nepodnosljiva.Kad je stavljen taj fosfat/lijek kako vec,bol je bio prisutan jos 3-4h,a posle se znala desiti kratkotrajna bol(par sekundi),te bol prilikom zijevanja kao da je zrak usao u zub,al me boni kako je to moguce ako je zub trenutno zatvoren,a da pritom ne boli na hladno,slatko,toplo...Sljedeci dan,bol nije se javljala,al se osjetilo trenutacno otkucavanje koje traje par trenutaka..Trenutno bol se ne pojavljuje,ali meso gdje je zub zna bolit slabo na dodir i imam osjecaj kao da mi je na tom mjestu ostao komadic hrane ili nesto,nije oteklo na svu srecu..Interesuje me da li je sve ovo normalno sto se desavalo?Hvala unaprijed i lp

Adnan - 23. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Adnan,

nažalost bez poznavanja početne dijagnoze i sprovedene terapije ne može se sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč. U pitanju može biti privremena plomba koja neadekvatno naleže na desni što može uzrokovati njihovo zapaljenje.

Nažalost ovim putem se ne može tvrditi ništa preciznije te Vam savetujemo da se o svemu konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata