Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Prije cetiri dana sam izvadila zub, i imam poprilicno jake bolove. Zanima me da li se moze koristiti gingival gel prilikom zarastanja rane, da se masira okolo desni gde je izvadjen zub? Pila sam naproksen, spedifen, ali nazalost nista od toga mi nije pomoglo. Hvala unapred!

Natasa - 11. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Natasa,

s obzirom da navodite izražene tegobe, u pitanju može biti otežano zarastanje rane (alveolitis), kada je potrebno sprovesti adekvatnu stomatološku terapiju.

Savetujemo Vam da posetite Vašeg stomatologa kako bi se kliničkim pregledom utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata