Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Prije godinu i tri mjeseca stomatolog mi je ugradio Zlatni kočić posto mi je zub bio pukao, nedugo zatim dobio sam alergiju koja je prosla posle 7 dana.Nedugo posle toga mi se javilo blago crvenilo u licu koje ne prestaje i iskocilo mi je 7-8 sitnih benova po licu i vratu. Kada sam zubara pitao koje metale sadrzi ova legura on kaze da sadrzi samo zlato i daje nemoguce da budem alergican na zlato. Medjutim zna se da pored zlata mora da sadrzi jos neke metale: Moze te li mi odgovoriti koji su to metali da na njih izvrsim alergo test. Unaprijed zahvalan.

Stefan - 23. 03. 2011.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Stefane,

trebalo bi da je to zubno zlato, a ono je mnogo čistije od običnog zlata. Nažalost nismo u mogućnosti da znamo šta je još osim zlata u toj leguri. To zavisi od proizvodjača.

ukoliko sumnjate da je ta nadogradnja problem, izvadite je i stavite fiber nadogradnju.

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata