Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Prije tri mjeseca sam popravila zub i on je reagovao na hladno rekli su da je to uredu ali zadnja dva ili tri dana boli a naročito kada hocu nesto da zagrizem sta da radim

Ermina - 24. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ermina,

uzrok bola na zagrižaj može biti predimenzionirana plomba, kada uklanjanjem viška plombe nestaje i osetljivost na zagrižaj.

Takođe, uzrok može biti prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, ali i oboljenje zubne pulpe ("živca") navedenog zuba ili nekog od susednih zuba.

Za tačnu dijagnozu neophodan je klinički pregled i analiza Rtg snimka po potrebi, te Vam savetujemo da posetite stomatologa radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29361 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29361
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata