Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Prilikom tuče dobio sam udarac nogom u vilicu. Nakon par sati javio se otok. Imao sam minimalne bolove na sastavku gornje i donje vilice prilikom žvakanja. Nisam išao kod doktora. Nakon par dana sve se vratilo u normalu. Nisam mislio da je u pitanju prelom jer osim tog otoka ništa nije bilo strašno. Da li je otok siguran znak da sam imao prelom?

Dejan - 18. 04. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Dejan,

Otok može biti i posledica traume mekih tkiva. S obzirom da navodite da je bila prisutna osetljivost zuba na zagrižaj, najbolje bi bilo da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo da li je sve u redu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27609 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27609
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata