Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Proslo je mesec dana od kada sam odradila resekciju na gornjoj levoj cetvorki.U gornju levu peticu je stavljen lek.Problem je sto se meni danas,znaci nakon mesec dana javio vrlo mali otok,i senzitivnost pri dodiru tog dela lica-znaci predeo ispod oka,i iznad usne,i kao blaga otvrdlina.Da li je moguce da je nesto zagnojilo posle tih mesec dana ili to potice od petice u kojoj je lek?Kad mi je zubar sredjivao tu cetvorku na kojoj je radjena resekcija,mislim posle operacije sredjivao,taj proces je malo boleo-cistio prostor izmedju zuba,te blago krvarenje desni....da li to moze da ima veze sa danasnjom oteklinom-od tada je proslo nekoliko dana? Hvala unapred

Anita - 08. 04. 2020.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

     Poštovana Anita,

otok može biti prouzrokovan dubokim i inficiranim parodontalnim džepom, postojanjem periapikalnog procesa u predelu korena petice itd.

Savet je da napravite Rtg snimak tog predela i odete na kontrolu kod svog oralnog hiruruga.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26327 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26327
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata