Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Radila sam navlake il most i sad me zadnji nosaci bole da me nocu bol probudi. Yo traje vec skkro mrsec dana. Pila sam nimulid al plasim se da ce se pogorsati jet je bol jak. Mozda jr zivac il visok zagrizaj zaista ne znam! ??Hvala.

jovana - 16. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

poštovana Jovana,

bol na zagrižaj najčešće je posledica neadekvatnog odnosa zuba, odnosno prevremenog kontakta zuba sa zubima suprotne vilice što prouzrokuje traumu. U tom slučaju potrebna je korekcija zagrižaja kako bi se tegobe smirile. U slučaju jakog spontanog bola, koji budi noću, najčešće je u pitanju oboljenje zubne pulpe (živca) i tada je potrebna endodontska terapija (lečenje kanala korena) zuba. Više o tome možete pročitati ovde. Još jedan uzrok bola može biti prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa i u tom slučaju je potrebna parodontološka terapija (uklanjanje zubnog kamenca i konkremenata, kiretaža, itd.).

Savetujemo Vam da se obratite svom stomatologu kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata