Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Radjen je kocic na zubu ranije,sada me boli taj zub. Uzimam antibiotike. Sta moze da je razlog i moze li da se lijeci ili mora da se vadi

ivan - 13. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Ivane,

kako niste naveli o kakvom je bolu reč ovim putem Vam nažalost ne možemo dati konkretan odgovor. Ukoliko je zub adekvatno izlečen i rekonstruisan (vidljivo je na Rtg snimku) tegobe mogu biti posledica prisustva i inflamacije parodontalnog džepa, kao i oboljenja pulpe (živca) nekog od susednih zuba. Takođe, potrebno je isključiti i prisustvo patološkog procesa u kosti regije vrha korena zuba.

Nažalost, bez pregleda ne možemo postaviti tačnu dijagnozu, te Vam savetujemo da ne uzimate antibiotike na svoju ruku već da uradite Rtg snimak zuba i posetite svog stomatologa kako bi se nakon pregleda utvrdilo o čemu je tačno reč i preduzela potrebna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata