Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Silikonsko nepce za gornju mobilnu protezu...da lli ne..da li je bolja od obicnog materijala?

Ljupka - 19. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ljupka,

nažalost ne može se dati adekvatan odgovor. Individualno je, nekom više odgovara silikonsko nepce, a nekom klasična akrilatna proteza. 

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata