Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

sin(dete nepunih 6 godina) je pao sa bicikla i utisnuo gornju levu jedinicu u vilici,radi se o mlecnom zubu ,snimali smo mada kazu da moramo jos jednom .Zubic kada je splasno otok viri nekih 2mm iz vilice . Otoka nema ,dete normalno jede . Sta raditi sada ,predlazu mi vadjenje ,a ja nebih da traumiram sina ?Da li ce stalni zub pogurati mlecni kasnije i izbaciti ga tako da ne radimo nikakve zahvate ili ne?

Zabrinut otac - 03. 06. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani,

ovim putem izuzetno je teško doneti plan terapije. U mnogome zavisi od stanja samog zuba, kosti, odnosa sa zametkom stalnog zuba, eventualne povrede stalnog zuba, i slično. Ukoliko je Vaš stomatolog na osnovu detaljnog kliničkog pregleda i analize snimka preporučio vađenje zuba savetujemo da poslušate njegov predlog terapije. Ukoliko želite još jedno mišljenje predlažemo da zakažete klinički pregled kod specijaliste ortodoncije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata