Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Skinula sam fiksnu protezu pre oko 3 godine i nosila sam mobilni aparat nakon toga oko godinu i po dana. Pre nekoliko meseci sam primetila da mi se pomera donja dvojka koja gura donjeg keca napred, zbog cega mi se gornji kec takodje pomera unapred. Zanima me kojom metodom mi se zubi mogu vratiti u prvobitno stanje. Pozdrav

Dunja - 10. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Dunja,

savetujemo da se o svemu detaljno konsultujete sa nadležnim ortodontom koji je upućen u stanje zuba, njihov prvobitan položaj kao i u sam tok i plan terapije.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata