Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Skoro sam uradila gornje zube upitanju su keramicki zubi sa dva mosta skoro cementirano.Primetula sam otkad sam uradila zube stalno problem sa grlom dali je to moguce da se stvori infekcija od zuba ii da nemogu da gutam

Ema - 11. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ema,

izrada keramičkih mostova ne bi trebala da izaziva opisane tegobe.

Savetujemo da posetite Vašeg stomatologa radi kontrolnog pregleda, a po potrebi i Vašeg lekara kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27610 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27610
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata