Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Slomio mi se mali deo prednjeg zuba pored susednog benan bol ali neprijatno ispod jezika. Da li da ide ko zubara ili ne? Da li moze to samo da zaraste ili ce se mozda slomiti vise prilikom jela?
Ogorcena

Dzaklina - 04. 11. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Dzaklina,

slomljeni deo zuba Vam neće sam od sebe zarasti, stoga Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se slomljeni deo zuba nadoknadio ispunom (plombom).

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25403 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25403
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata