Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Srdacan pozdrav.Dali bi mogli da mi kazete:prije deset godina zubar mi je uradio deset zuba kao most u gornjoj vilici sa metalnom podlogom .Fiksirani su sa cementom .Prije godinu dana osjetila sam kad stisnm zube ili zagrizem na primjer jabuku osjetim ruzan miris kao da su pokvareni .interesuje me dali ih moram mjenati, jer su izgubili i boju ne znam dali se mogu izbijeliti.Osjetim sa desne strane da se malo klima .Kad dohvatim sa jezikom sa unutrasnje strane zub do vrha znaci gdje je korjen osjtim da me boli i malo je okolo pocrnilo moze li doci do infekcije.sta da radim i koliko bi kostalo u eurima pozdrav amira

amira - 20. 02. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Amira,

iz svega što ste napisali, most je sigurno za menjanje.

Vrlo izvesno i da su neki od zuba nosača poprilično pokvareni ispod krunica ( tu gde se klima i gde se oseća zadah).

Neophodan je snimak da bi se videlo u kom su stanju zubi nosači i da li uopšte može da se koriste ponovo ili su za vadjenje.

Za procenu je neophodan snimak. Tek nakon toga je moguće dati bilo kakvu procenu cene rada. Snimak možete poslati na : office@mojzubar.com

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata