Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Stomatolog mi je pre malo više mesec dana stavio lek za umrtljivanje živca i rekao da dođem za tri nedelje. Zbog obaveza i nezgodnog radnog vremena mog stomatologa, nisam stigao na vreme da odem kod istog.
Zub mi je bio u redu i nije me boleo, ali je poslednjih nekoliko dana počeo da se ,,javlja''.
Ne osećam klasičnu zubobolju, više kao da me taj živac iritira.

Ljudi oko mene mi govore da treba sam da izvadim lek iz zuba i da ću odmah da osetim olakšanje i da mi lek trenutno samo smeta i nema nikakvu ulogu, ali se ja plašim da to učinim jer ne mogu da posetim stomatologa bar narednih pet dana. Da li bih trebao sam da izvadim lek?

Igor - 04. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Igor,

ne savetujemo da pokušavate sami da uklonite sredstvo za devitalizaciju zubne pulpe, već da se javite Vašem stomatologu radi nastavljanja započete terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata