Pitanja i odgovori


Postavite pitanje


Pitanje: U donjoj viici imam kriv ocnjak, a u gornjoj vilici oba ocnjaka i predkutnjak pa me zanima kolika bi bila cena za fiksnu protezu?
Dragan - 19. 08. 2010. 09:36.
Pročitajte odgovor


Pitanje: interesuje me koja je cena navlaka? zapravo, mislim da su mom suprugu potrebniji implantati nego navlake, jer su mu zubi u zaista losem stanju, genetski. hvala veliko
Marija Stanisic - 19. 08. 2010. 09:28.
Pročitajte odgovor


Pitanje: koja je cena fiksne proteze i da li u tu cenu ulaze i oni redovni pregledi i zatezanja ili se to odvojeno placa i koliko?
Jovana - 19. 08. 2010. 09:21.
Pročitajte odgovor


Pitanje: Postovani,pre nekoliko dana usled udara na gornjoj levoj jedinici doslo je do kontuzije.Zanima me da li je moguce nekako utvrditi da li je nerv ostecen i ako jeste i otkrije se na vreme da li je neophodno njegovo vadjenje,u slucaju da jeste,da li takav zub obavezno promeni boju?Unapred zahvalna,Jelena.
Jelena - 19. 08. 2010. 09:12.
Pročitajte odgovor


Pitanje: Poštovani, Imajući u vidu da mi je gornja leva trojka izbačena u odnosu na ostale zube,a i da nisam zadovoljna bojom istih, zainteresovana sam da dođem na pregled i konsultujem se sa Vama, budući da bih volela da stavim porcelanske krunice. Interesuje me cena istih, a takođe mi je potrebna informacija da li ikako postoji mogućnost da se proces stavljanja krunica obavi u roku od 5 dana (konkretno - trebala bih uskoro da putujem, pa da li postoji mogućnost da na pregled dođem pre puta, a kada se vratim da se izvrši brušenje zuba i postavljanje krunica) - priroda posla mi ne dozvoljava duže odsustvo, a ne bih baš na isti da idem izbrušenih zuba. Unapred hvala na odgovoru!
maki - 18. 08. 2010. 02:01.
Pročitajte odgovor


Pitanje: imam most u gornjoj vilici levo 3-6.medjutim on se rasklimao pa je neophodno skidanje mosta i brusenje zuba posto je na osnovu snimka zubar procenio da je moguce staviti drugi most. moj problem je anestezija jer sam poslednji put posle anestezije kolabrirala i zavrsila u urgentnom centru (pritisak je bio 70 sa50). da li je moguce i koliko je bolno skidanje mosta obaviti bez anestezije.
danijela - 18. 08. 2010. 01:52.
Pročitajte odgovor


Pitanje: Poštovani , Pre 3-4 nedelje popravio sam gornju dvojiku koja je pre nekoliko godina već bila popravljena, ali je blomba spala. Zub me nije nikad boleo niti mi je smetao. Sada kada sam zub ponovo popravio primetio sam da osećam bol na hladno, toplo, slatko i prilikom udaha. Bol je kratak i odnosi se na vremensku količinu izloženog. Primetio sam da je površina zuba po malo stanjena prema kecu i da je tu bol najosetljiviji. Na kraju moram dodati da me je zub boleo prvog dana, a zatim je prestao sve do nedavno kad su se počele manifestoavti ove pojave. Moram još dodati, da intezitet bola varira od dana do dana bivajući ponekad i sve slabiji. Moje je pitanje da li je to normalna pojava i da li bi trebalo da budem zabrinut. Havala unapred!
Vlada - 18. 08. 2010. 01:44.
Pročitajte odgovor


Pitanje: ovako jedno pitanje... da li ako se zub pod kojim je gangrena ne vadi i ne leci i u slucaju da istruli koren i pocinje da prelazi na druge zube pored da li se mogu ti zubi pored redovno leciti a da zub pod gangrenom ostane ne vadjen i ne lecen ???
Glishic - 18. 08. 2010. 10:28.
Pročitajte odgovor


Pitanje: Postovanje, pocela mi se jedinica klimati i zubari kazu da je treba izvaditi. Pa sta bi bilo najbolje da se uradi tu i koliko bi cekao na novi zub? Hvala Unaprijed
Nikola - 18. 08. 2010. 10:16.
Pročitajte odgovor


Pitanje: Dobar dan !imam jedno pitanje .primjetla sam vec duze vrijeme da imam neku kvrzicu na donjoj vilici sa desne strane koja se pomjera gore dolje lijevo desno.pa me zanima je li nesto opasno ili je mozda neko tkivo ili tako nesto?inace ne boli me....hvala unaprijed
Martina - 18. 08. 2010. 09:52.
Pročitajte odgovor


Pitanje: interesuje me jos samo da li kad dodje do gangrene na zubu postoje neki lekovi koje mogu d apijem kako bi oni unistavali te bakterije kako ne bi vadio zub i kako ne bi doslo do posledica nekih organa ... ?
Stefan - 17. 08. 2010. 02:08.
Pročitajte odgovor


Pitanje: imam dete od 14.godina,stomatolog je preporucio fiksnu protezu,zanima me koliko bi kostala da se uradi kod vas.
jelena - 17. 08. 2010. 12:27.
Pročitajte odgovor


Pitanje: zanime me cena operacija ciste na korenu zuba. hvala!
mila - 17. 08. 2010. 12:20.
Pročitajte odgovor


Pitanje: Pre tacno nedelju dana sa vadio zub odnosno ono sto je od njega ostalo(samo koren)posle dva dana pocinju strasni bolovi nista nepomaz.Lekar kaze da nemoze da mi se stvori ugrusak vec pet puta cisti ranu i stavlja lekove ali ugruska ni od korova.Sta je uzrok tome i dali ce bol prestati bez stvaranja ugruska?
Slobodan - 17. 08. 2010. 12:10.
Pročitajte odgovor


Pitanje: zanima me da li se preporuča stavljati most na umnjak ,pošto nemam zube 6 i 7 pa bi mi se most držao na zubima 5 i 8,hvala
ante - 17. 08. 2010. 11:54.
Pročitajte odgovor