Abfrakcije

. / Abfrakcije
Pitanje: Postovani,na gornjoj cetvorci imam eroziju,nastalu verovatno zbog energicnog pranja zuba,pa se gingiva povukla za oko 3mm,samo sa tog zuba.Interesuje me da li moze da se uradi samo resekcija gingive ili da se sanira erozija ispunom,pa da se uradi resekcija i koliko je resekcija pouzdana,u smislu da opet ne dodje do povlacenja.Unapred hvala!
Jelena - 16. 03. 2008. 08:27.
Pitanje: Postovani, imam 21 godinu, i do pre par godina, zubi su mi bili potpuno zdravi. Medjutim, usled dubokog zagrizaja,doslo je do znatnog ostecenja zubne materije na prednjim zubima, pored toga, usled nedostajuce trojke na gornjoj vilici, morala sam da ugradim most, koji je povezan samo sa cetvorkom, i izradjen od metalo-keramike. Planiram da umesto njega stavim cirkonijumski most, koji ce povezati cetvorku i dvojku. Iz estetskih razloga,produzila bih most na sve prednje zube,pa me zanima koliko je to preporucljivo,s obzirom na dubok zagrizaj,i kako da sprecim dalja ostecenja? Unapred hvala!
Marija - 06. 09. 2011. 09:04.
Pitanje: SMITH AND KNIGHT index, mozete li molim vas da mi objasnite ukratko za sta sluze,na koji naci ih odredjujemo i njihovu pouzdanost? hvala Aleksandar
Aleksandar - 12. 06. 2011. 05:55.
 Prethodna 1 2 3 4 5
Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25645 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25645
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata