Antibiotik

. / Antibiotik
Pitanje: Poštovani,treba da vadim impaktirani umnjak.Imala sam veliki otok do pre koji dan,pijem klindamicin od 600 mg,otok se povukao ali desni oko tog umnjaka su mi i dalje natecene malo i bolne.Da li u ovom slučaju mogu uraditi hirurško vadjenje umnjaka ili da sačekam da taj otok oko desni splasne?
Ljubica - 14. 10. 2020. 04:44.
Pitanje: Pozdrav, pre par dana je zub jako počeo da me boli, trojka, pulsirajući bol, juče je bol prestao ali se javio otok sa cele strane lica, čak i kod oka... Otišao sam kod zubara jutros i on mi je otvorio zub preporučio mi antibiotik i rekao mi da dodjem ujutru Mene zanima da li će zub morati da se vadi, i da li je normalno to što mi je ovoliki otok? Hvala unapred Pozdrav
Stefan - 05. 10. 2020. 07:22.
Pitanje: Zdravo, Zubar mi je dao klindamicin da mi se smanji otok zbog umnjaka nisam vadio samo imam bolove on hoce da mi to operise.. Otiso sam dalje kod drugog zubara i on mi je rekao ne nikako klindamicin da pijes jos gore ima da ti napravi problem.. Sada me zanima vase misljenje hvala..
Dimitrije - 29. 09. 2020. 03:04.
Pitanje: Postovani, da li smem uzimati sinacilin i nimulid zajedno?
Tamara - 23. 09. 2020. 12:19.
Pitanje: Postovani.Obe vilice su mi u jako losem stanju.Pojavljuju mi se ciste a neki zubi se rasklimaju i otpadnu a ostanu sitni parcici.Trenutno nisam u mogucnosti da povadim to sitno.Pijem amoksicilin na svoju ruku zbog sprecavanja upale i onda kada mi zub ispande.Kada se bol pojavi popijem brufen ili nimulid.Da li sto.se tice lekova pravim neku gresku i da li mi to moze pomoci u sprecavanju upale u tim situacijama?Unapred Hvala.
Kristina - 21. 09. 2020. 03:32.
Pitanje: Samo jedno pitanje. Ja sam 2015 imao anifilacki sok od prve i ekcije penicilina od tad imam strah da udjem u bilo kojoj ambulanti i cim udjem krene zujanje u usima i gusenje i vrtoglavica. Treba da rradim zube i sad se opasno boim anestezije i dali mogu da imam kakve posledice pri primanju anestezije mislim dali moze olet da dozivim anifilacki sok hvala
Nekicq - 01. 09. 2020. 06:07.
Pitanje: Poštovani, prije malo manje od mjesec dana bila sam na popravku zuba. Međutim trudna sam i nije mi bilo moguće snimati zub. Radilo se o zubu koji je već bio popravljan, nakon nekog vremena ispala je plomba i nastao je karijes na tom mjestu. Zubarka mi je rekla da se radi o dubokom karijesu, ali da je sve očistila, stavila lijek i zatvorila te rekla da dođem nakon što rodim kako bi se zub popravio do kraja. Neko vrijeme je bilo sve u redu, a zatim je zub počeo malo oticati, ništa strašno, potpuno bez bolova samo sam primjetila da je višlji od drugih zuba i da ga osjetim na zagriz. Otok bi splasnuo u toku noći i tokom dana bi bilo sve okej, a predvečer bi opet osjetila da je zub višlji od ostalih. Kako je višlji, na zagriz osjetim blagu bol, ako slučajno jače zagrizem i stisnem ga drugim zubima..i to me počelo smetati. Bojim se o čem se radi jer bi željela izbječi liječenje antibioticima u toku trudnoće. Hvala puno na odgovoru. Lijep pozdrav.
aanga - 18. 08. 2020. 01:44.
 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27904 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27904
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata