Antibiotik

. / Antibiotik
Pitanje: Stomatolog mi je na odmoru rekla sam mu da mi je otekla 6 cs. Rekao mi ke da uzmem antibiotike amoksiciklin i orvagil. Pijem amoksiciklon i orvagil na 8 sati. Otok zuba mi je skroz prestso nakon popojene po jedne table od oba leka . Da li imam potrebu da pijem i sledecu tabli ili d prestane. . Jer me po malo glava boli? Hvala na brzom odgovoru
Sanja - 03. 10. 2018. 04:07.
Pitanje: Muz mi ima problem sa desnima ,kao da su se upalila.Kaze da ga bole i da su crvena.On je na brodu pa mozete li mi reci dali ima neki antibiotik koji bi mogao pit dok dode kuci da mu olaksa bol .
Sanja - 12. 04. 2018. 03:08.
Pitanje: Postovani, Imam dva zaostala korena u gornjoj vilici i osecala sam blagi bol u vecernjim casovima,ujutru mi je deo obraza i iznad gornje usne ka oku otekao.Stomatolog je prepisao Sinacilin 2x500mg,par dana pa da izvadimo zube,zub nije otvaran,ne boli me vise,temperaturu nemam.Da li je terapija uredu ili je trebalo otvarati zub,jer doktor kaze da se upala mora smiriti i da posto je u pitanju koren ne treba ga vaditi pod upalom da se ne dodje do komplikacija...Unapred hvala na odgovoru
Marija - 02. 02. 2018. 01:20.
Pitanje: Postovani, imao sam celodnevni bol u zubu prvog dana, pa zatim kad sam se probudio sacekao me je otok narednog dana (bol je prestao). Danas je otok vidno smanjen ali jos uvek prisutan. Treba mi savet da li smem da pijem Dovicin da bih sprecio neku infekciju i ako smem kako da ga doziram dok se otok ne izgubi da odem zubaru. Pamtim da moze doci do infekcije jer gnoj mora negde da ode i povuce za sobom bakterije koje mogu da inficiraju druge delove pa sam se prestravio. Ili je Dovicin ,,prejak" za ovaj slucaj?! Hvala Vam unapred, i srecan rad
Djordje - 02. 02. 2018. 01:18.
Pitanje: Izvinite htela bih da pitam ,ja pijem PANKLAV jer mi vadjen zub zadnji sa desne strane mandibula je u pitanju a bio je pod blagom upalom i sad je pocelo malo da me boli . Zanima me dal smem da pijem nesto za bolove pored antibiotika ,pola kafetina npr ?????
Dragic Lavinija - 10. 01. 2018. 04:28.
Pitanje: Dete ima 4.5 godine, o dentalnoj higijeni vodi se računa od 6tog meseca, redovno posećuje stomatologa, zubići popravljani više puta. Juče se požalio na bol u četvorci koja je ranije popravljana, stomatolog konstatovao gangrenu, zub delimično otvoren, prepisani antibiotici, uz čišćenje. Ponovo uveče odveden na konsultacije drugom stomatologu, koji je preporučio vađenje zuba, ali nakon popijene antibiotik terapije i smirivanja. Danas se pojavio otok. Dan pre nego se dete požalilo na bol pojavio se osip oko usta i na obrazu, dr. smatra da je to zbog gangrene. Osip se danas mestimično pojavljuje i povlači, po licu, ušima, leđima. Jako sam zabrinuta, da se gangrena na spusti dalje, iako stomatolog tvdi da nema bojazni, da je zaštićen antibiotikom. Da li insistirati da se zubić vadi odmah?
Ivana - 11. 01. 2018. 01:56.
Pitanje: Mama mi ina upalu desnih i blne bli je zub tolko nego glava i zanima me jel mozemo to jest jel smije pit antibiotike za upalu grla
Tomislav - 10. 01. 2018. 04:14.
 Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sledeća  Poslednja
Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26364 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26364
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata