Fokusi

. / Fokusi
Pitanje: Postovani, Zbog straha od zubara nisam odlazio kod stomatologa na vrijeme tako da sam tek prije 7 dana izvadio problematicne zube koji su mi zadnjih godina zadavali probleme.Na jednom od zuba koji je izvađen uocena je i cista.Zanima me koliko takav jedan upalni proces na zubima moze nastetiti zdravlju organizma.Da li je moguca pojava trovanja krvi,čireva i sl.od takvih zuba?
miloš - 25. 05. 2012. 05:33.
Pitanje: Postovani, da li periapikalni procesi mogu biti uzrok problema sa zglobovima i vidom? Da li saniranjem ovih procesa moze doci do poboljsanja stanja sa pomenutim problemima i, ako moze, u kom vremenskom intervalu se to desava? Unapred zahvalna!
sanja - 23. 03. 2012. 09:10.
Pitanje: imam jedno veoma vazno pitanje,posto imam alergiju na hranu bio sam kod dermatologa koji mi je prepisao lek aerius i ja ga vec pijem oko 10 meseci, smanjio sam dozu na pola aeirus-a i kada sam isao na kontrolu dermatolog mi je rekao bi trebao da idem da popravim zub tj. da popravim ako imam za popravljanje,sad me zanima da li je moguce da alergija nastane zbog pokvarenog zuba ? hvala puno unapred .
Mladen Kostic - 22. 01. 2012. 02:03.
Pitanje: Pre par dana uocila sam,a i doktor mi je potvrdio da imam alopeciu areatu.Procitala sam da uzrok moze biti neki zapaljenski proces zuba ili sinusa,pa da li bih trebala da se obratim stomatologu za pomoc,iako nemam nikakvih problema sa zubima?(sem pocetka kariesa na sestici levo,inace i alopecia areata je na istoj strani) Molim Vas za savet i unapred se zahvaljujem.
Jovana - 19. 07. 2011. 05:37.
Pitanje: Poštovani, pre godinu dana ustanovljeno mi je da imam tzv. "gnojni džep" na umnjaku, hirurg je predlagao vađenje, a stomatolog čišćenje. Nakon što je upala praćena visokom temperaturom prestala, odustao sam i od jednog i od drugog. Pre oko 4 meseca na desnoj butini pojavljuje mi se bolni otok, praćen povišenom temperaturom. S obzirom da u toj nozi imam šipku zbog preloma butne kosti od pre 8 godina, javljam se svom ortopedu, koji mi konstatuje dg: Cellulitis. Rađena mi je incizija i drenaža, vađen bris rane 4x, uvek je bio negativan. Kako rana nikako nije mogla da zaraste,i pojavljuje se nova na mestu ožiljka od operacije, doktor predlaže operaciju i vađenje šipke. Operisan sam pre 8 dana, doktor kaže da je kost zdrava, promene se nisu javile zbog stranog tela, nema bakterija, ali na mestu ožiljka rana i dalje flisuje. Na moje pitanje od čega se sve to onda dešava, doktor mi odgovara: Moguće je da je od pokvarenog zuba. S obzirom da još uvek nisam otpušten iz bolnice i nemam mogućnosti da odem kod stomatologa, molim Vas da mi odgovorite da li je moguće da se to događa od zuba? Navešću i to da sam od marta meseca na antibioticima: Longacef, Gentamicin, Ciprocinal, Panklav, Pancef, Palitrex, Rifamor. Hvala Unapred!
Agron - 19. 07. 2011. 02:17.
Pitanje: Pre godinu dana sam bio kod zubara i poceo mi je leciti gangrenu sestice,medjutim nakon sto je stavio lek pretao sam ici.Nakon nekog vremena lek je ispao iz zuba ali ja imam strah od zubara i nisam otisao jos na pregled.Zub je otvoren i tamnije je boje,ne osjecam bol,retko krvari.Da li to moze napraviti neki ozbiljan problem,npr na srce da se prosiri?Hvala
Veljko Paunic - 24. 02. 2011. 10:02.
Pitanje: Ima temperaturu 37 sa 2-3 vec 2 meseca, pocelo je tako jer sam u tom periodu bila prehladjena a ispala mi je plomba iz jednog zuba i imam neprijatan zadah, krvna slika mi je super, jel je moguce da je temperatura zbog zuba?
bojana - 11. 02. 2011. 07:31.
Prva  Prethodna 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća 
Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27609 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27609
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata