Snimak

. / Snimak
Pitanje: Vec duze vreme imam slomljen zub bolelo me je pre kad da mi upadne nesto itako slicno,isao sam kod zubara izvadio mi je koren i stavio plombu medjutim ispala je sada sa vremena na vreme osetim mali bol ali mi se gnjo skupi iznad zuba i otekne mi ispod oka obicno i prodje posle par dana,da li moram vaditi to ili moze da se stavi plomba opet?
Jovan - 06. 11. 2019. 05:17.
Pitanje: Poštovani, da li se smije napraviti RTG zuba ako se sluti na trudnoću a prerano je da se napravi test. Lp., Zrinka Kovačević
Zrinka - 31. 10. 2019. 12:35.
Pitanje: Poštovani, mene zanima da li postoji mogućnost da umnjak nikne bez obzira sto na snimku izgleda kao angularna impakcija ( kao na slici sa vašeg sajta- kod oralne hirurgije) ? Moja ćerka (19 godina) ima jedan takav umnjak i jedan zubar je rekao da postoji mogućnost "da nadje put i spusti se" a drugi da neće moći da nikne i da ga treba hirurskim putem izvaditi. Ona je pre par meseci imala bolove na toj strani i ispalo je da 7-ica ima karijes i popravljen je zub. Sada ponovo ima kao pritisak na toj strani i umerene bolove. Unapred zahvalna
Tanja Stevanovic - 25. 10. 2019. 03:31.
Pitanje: Dobar dan! Živim u Osijeku,HR i dobio sam po preporuci Vašu ordinaciju.Zanima me jel radite zygoma double/quad implatate i kolika bi bila okvirna cijena.Hvala,pozdrav.
Darko Lauš - 01. 10. 2019. 06:29.
Pitanje: Poštovani, ispod 5-ice imam okruglu čvrstu izraslinu sa unutrašnje strane na desnima donje vilice. Zubar je rekao da moram da vadim taj zub i da idem na stomatološki, jer će tamo odlučiti da li će skidati tu izraslinu. Uradio ortopan, stoji ispod 5-ice i 6-ice.Da li ću morati da vadim i 6-icu ukoliko bi uklanjali tu izraslinu? Hvala.
Filip - 28. 09. 2019. 10:41.
Pitanje: Zdravo ako može pitanje ,moj zubar mi je snimio rendgensko e sad bi ja trebala posjetit drugog zubara ako bude on zahtjevao isto slikanje zubi smijem li ja to uradit ,sam da kazem ima jedna sedmica kako sam snimala?Sta je dobro da uradim
Basic - 19. 09. 2019. 11:33.
Pitanje: Poštovani, Imao sam cistu na donjoj vilici, koja je zahvatala kost ispod obe jedinice. Cista je operisana pre dva meseca. Odmah nakon operacije na mestu gde je bila cista formirala se tvrda izbočina, za koju je stomatolog tvrdio da je to normalno i da će nestati. Međutim, to je i dalje tu i zateže mi donju usnu. Na današnjoj kontroli stomatolog kaže da nije videla čudnije zarastanje i da, ako to ne nestane, da bi oralni hirurg trebalo da pogleda, ali da nije ništa opasno. Bolova nemam, ali je osećaj zatezanja neprijatan. Kakvo je vaše mišljenje u vezi sa ovim i da li da očekujem ponovnu hiruršku intervenciju? Hvala! Srdačan pozdrav! Dalibor
Dalibor - 12. 09. 2019. 05:04.
 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25445 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25445
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata