Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

treba da vadim donji kutnjak, u procesu je perikalne lezije, pa me interesuje,jel moram hirusko ili moze obicno vadjenje, i koliko orentaciono to moze trajati, bojim se , jer me zub i malo boli.Zelim brz odgovor pozdrav lada

lada - 02. 03. 2012.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Lado,

činjenica da postoji periapikalni proces ne znači da je hirurško vađenje zuba neophodno.

Šta više, procena o potrebi za hirurkom intervencijom može se doneti nakon pregleda i analize snmka zuba ili pak tokom same intervencije.

U svakom slučaju savetujemo da intervenciju obavlja oralni hirurg te nemate razlog za brigu.

Bola neće biti!

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata