Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

U 37.tjednu sam trudnoće. Prije 2 dana zubarica mi je plombirala zub 26 koji je prethodno liječen i izvađen mu živac. Već dva dana ne mogu uopće zagristi na taj zub jer užasno boli. Neznam što da sad radim. Dali može ta bol biti reakcija zbog umnjaka 28 kojeg mi je isti dan zatvorila,stavila je MAP na umnjak ili je nešto drugo? Slikati ne smijem zbog trudnoće. Molim hitno odgovor. Hvala.

Maja - 20. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Maja,

nažalost na ovaj način, a bez kliničkog pregleda Vam ne možemo mnogo pomoći. 

Savetujemo da se obratite doktorki stomatologije koja je predhodno lečila zub, jer je ona najbolje upoznata sa stanjem zuba i načinom prethodnog lečenja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata