Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

U buduce vrijeme treba da zamjenem pet navlaka (gornja vilica) koje su 10 godina stare,jer su mi se desni povukle i dobile ljubicastu boju. Ovaj put cu da pustim da mi se keramicke navlake ugrade.Osim toga mi je potreban jedan implantat (gornja vilica 5). Molim Vas da mi posaljete na moju e-mail adresu odprulike cijenu vasih usluga u mom slucaju . Unaprijed hvala.Milijana

Milijana - 22. 04. 2008.
Odgovor i savet
dr Ivana Tadić
dr Ivana Tadić polivalentni stomatolog

Poštovana Milijana,

napredak stomatologije je doveo dotle da danas imate nekoliko vrsta krunica koje možete da dobijete.

Na prvom mestu tu su klasične, metalokeramičke krunice, koje imaju metalnu osnovu i keramiku odgore. Zatim postoje bezmetalne krunice koje su estetski mnogo bolje jer nemaju metal kao osnovu te tako keramika dolazi do potpunog izražaja. Najsavršenije od svih su krunice od cirkonijum keramike koje umesto metala kao osnovu imaju cirkonijum koji je bele boje tako da se mogu postići estetski najsavršeniji rezultati.

Šta je za vas najbolje zavisi od detaljnog stomatološkog pregleda i procene stanja vaših zuba. Cene svih nabrojanih vrsta krunica i implantata će vam biti dostavljene na e mail, a vi u međuvremenu možete posetiti našu galeriju osmeha i videti kako to može da izgleda!

Srdačan pozdrav.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata