Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

U gornjoj vilici su mi preostala samo dva zuba tj dve trojke, ostali koju su tu su za vađenje i nema im spasa, tako da me zanima koje bi po vama bilo trajno rešenje zuba, da li postoji mogućnost da bude fiksno rešenje, tj da ne bude proteza koja se vadi. Hvala, pozdrav

Vule - 26. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Vule,

izrada fiksnog protetskog rada u Vašem slučaju moguće je jedino uz ugradnju implantata na mestu nedostajućih zuba. Broj, položaj i vrstu implantata predlaže oralni hirurg/implantolog nakon analize potrebnih Rtg snimaka i kliničkog pregleda. 

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24912 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24912
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata