Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

U Oktobru 2018. izvadila sam sva četiri umnjaka.Moj Problem je sto je sa donje leve strane nerv bio blizu zuba koji je ležao u vodoravnom položaju.Lekar je rekao da nerv nije oštećen prilikom vađenja, nego da je samo iritiran i da će vremenom da se oporavi.Od tada je prošlo skoro godinu dana.Ja sam prolazila kroz razne faze promena u donjoj usnu jer sa njom imam problem.Prvo sam osetila samo polovinu usne ,zatim je neko vreme cela usna bila utrnuta.Onda sam osećala svrab koji dok sam pokušavala da počešem nije prestajao.To je vremenom prošlo.Trenutno osećam i toplo i hladno ,i bol i dodir ,ali još uvek imam osećaj kao da me je za usnu ujela pčela i blagu ukočenost u gradu ispod usne.S obzirom da se moja situacija dosta popravila od operacije ,zanima me da li će se u narednom periodu popraviti još više na bolje.Jedan zubara mi je rekao da oporavak iritiranog živca može da traje i do dve godine. Da li je to zaista tako ?Hvala puno unapred na vašem odgovoru.

Vesna Topic - 24. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Vesna Topic,

prilikom vađenja donjih umnjaka može doći do povrede donjoviličnog nerva, a koliko je oštećenje nerva, samim tim koliko dugo traje oporavak, nažalost ne može se sagledati.

S obzirom da Vam se tegobe smanjuju, verujemo da će doći do potpunog oporavka.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29060 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29060
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata