Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

U petak sam isla na vadjenje zuba.Naime radi se o o donjoj desnoj sestici koja je bila lecena.....vremenom se bila polomila i ostalo je malo pri dnu zuba.Moj komsija stomatolog je rekao da to vadi bez problema.Gori sok u zivotu nisam dozivela.Pored dve anestezije i vadjenja zuba koje je trajalo dva ipo sata,on nije izvadjen.Doduse do vadjenja istog nije ni stigao,samo ga je rasklimavao,rasklimavao i nista drugo.Prestao je kada sam ja rekla da ne mogu vise,ovo malo zuba sto je bilo odozgo se izlomilo,a koren je ostao.Sutradan u hitnoj su rekli da moram da sacekam bar 7 dana da to zaraste kako bi ga hiruski odstranili.Radi se o tome da on jako boli,pulsira,nesto ni lekovi za bolove ne pomazu.Rana je sa strane otecena a gore se stvorilo kao belicasto zuckasto nesto,jako boli.Sta raditi?

Isidora Plivar - 15. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Isidora Plivar,

savetujemo Vam da uradite Rtg snimak pomenutog zuba i zakažete pregled kod specijaliste oralne hirurgije.

Do tada, od pomoći može biti upotreba analgetika i hlađenje obraza u regije rane, spolja. Beličaste naslage na rani predstavljaju fibrin (protein krvi iz kog rana zarasta), a ne gnoj što pacijente često plaši i zbunjuje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata