Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Uradio sam krunicu na 5 i 6 gore, jer se javio karijes na njima (osecao sam bol na vruce, hladno i kada zagrizem nesto kao sto je npr.kora hleba), a bili su vec pod plombom tako da je moj stomatolog predlozio da je to najbolje resenje. Bol na temperaturne promene je nestao, ali i dalje osetim bol kada grizem na te zube. Uradio sam naknadno i snimak tih zuba, ali na njemu po recima doktora nema nista neobicno. Mene interesuje koji moze biti uzrok tog bola?

Radovan - 18. 02. 2020.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovani Radovane,

da bismo vam dali odgovor na vaše pitanje morali bi da znamo kompletan klinički nalaz stanja zuba pre izrade krunica na njima, a to nismo u mogućnosti jer nismo mi radili.

Generalno, svaka bol na zagrižaj morala je biti otklonjena pre postavljanja keramičkih krunica.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25822 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25822
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata