Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Uradio sam krunicu na 5 i 6 gore, jer se javio karijes na njima (osecao sam bol na vruce, hladno i kada zagrizem nesto kao sto je npr.kora hleba), a bili su vec pod plombom tako da je moj stomatolog predlozio da je to najbolje resenje. Bol na temperaturne promene je nestao, ali i dalje osetim bol kada grizem na te zube. Uradio sam naknadno i snimak tih zuba, ali na njemu po recima doktora nema nista neobicno. Mene interesuje koji moze biti uzrok tog bola?

Radovan - 20. 09. 2020.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovani Radovane,

da bismo vam dali odgovor na vaše pitanje morali bi da znamo kompletan klinički nalaz stanja zuba pre izrade krunica na njima, a to nismo u mogućnosti jer nismo mi radili.

Generalno, svaka bol na zagrižaj morala je biti otklonjena pre postavljanja keramičkih krunica.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata