Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Uradjeni su mi mostovi na gornjoh vilici, trojke su nosece. Sa jedne strane 4, sa druge 5. Doktoru sam rekla da uradila kako misli da je najbolje da mu prepustam sve. Izvadio je dva zuba..prilikom vadjenja mi je izlomio gornju villicu i mesec dana sam nosila "bekserski fiksator". Izbelio zube, zatim odredio jako bele, mislim da je A1. Uradjene su metalo-keramicke, koju se jako razlikuju od mojih.2. oktobra privremeno zalepljeni. Bolovi nesnosljivi. Kaze, proci ce. Opet sam isla na izbeljivanje i opet nije dalo rezultata, tek onda mi je receno da to nije trajno resenje, vec ce morati da mi radi fasete...ne on, nego asistent njegov! On je samo odgovarao na pitanja i slabo pricao.Da bi se gornji uklopili, sve donje je morao da skrati brusenjem. Od samog starta se zubi klimaju, smrsala sam 15kg. Oteceni jako desni, bele bubuljice, cvorici iznad nosecih. Bila sam pre dva dana na kontroli, kaze, da je sve savrseno. Kad sam rekla da nisam zadovoljna,da me jako boli razbesneo se i isterao me napolje! Sta da radim?

Jasna - 23. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jasna,

ukoliko su mostovi još uvek privremeno cementirani postoji mogućnost da se u zubotehničkoj laboratoriji uradi korekcija boje.

Ukoliko i dalje imate bolove potrebno je kliničkim pregledom, i po potrebi analizom Rtg snimka, utvrditi šta je uzrok bolova i sprovesti odgovarajuću terapiju. Takođe, potrebno je sanirati postojeću upalu desni.

Savetujemo da se obratite Vašem stomatologu kako biste razmotrili sve moguće opcije i rešili problem.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata