Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Usled igre, prilikom blagog udarca, detetu ispao zubic, donji centralni sekutic, drugi se blago klima. Pre toga se ni jedan ni drugi nisu klimali. Dete ima 4,5 godina. Da li je moguce da je od udarca zub izbijen ili je ovo ipak vreme za menjanje zubica...s obzirom na to da ga je udarilo dete od 2 godine i da silina udarca nije mogla biti velika.

Jelena - 02. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

nije retka pojava da u se tom uzrastu izresorbuju korenovi donjih jedinica i da ispadnu, te da u narednim mesecima krene nicanje stalnih zuba.

Savetujemo da dete odvedete na pregled kod stomatologa, po mogućstvu kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju, kako bi se pregledom utvrdilo stanje i po potrebi indikovala odgovarajuća terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata