Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Uzasno se plasim zubara,a imam 28 godina.Bila samo na preglede ali nikada nisam vadila ni jedan zub.Posle porodjaja poceli mnogo da se lome pa ostajali samo koreni.Neki se na pola polomili.Imam problem sa 6 cama u gornjoj vilici,od juce pocela da me boli.Strah me je od igle i nesmem da idem kod zubara.Procitala da moze da se daje anestezija i bez igle ali ne znam u Boru ili Zajecaru da li toga ima.

Miljana - 25. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Miljana,

sve stomatološke intervencije se izvode uz aplikaciju lokalnog anestetika i apsolutno su bezbolne, prema tome nemate razloga za zabrinutost.

U slučaju prenaglašenog straha od stomatoloških intervencija, u našoj poliklinici postoji mogućnost njihovog izvođenja u analgosedaciji. Više o tome možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28508 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28508
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata