Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Vadila sam osmicu prošle nedelje i od tad se sve zakomplikovalo. U opšte mi nije išla krv, svaki drugi dan sam išla kod zubara da mi prokrvari ranu, ali kad je video da ne uspeva zašio mi je. Ovo je drugi dan da mi je zašijeno, bila sam danas na kontroli, rekao je da je sve u redu sad, ali kad sam došla kući videla sam da je rana otvorena i preko nje konac jedan, pa da li to treba tako ili su konci popustili? I da li može neki veći problem od toga da nastane?
Hvala.

Bojana - 07. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Bojana,

ukoliko nemate tegobe (bol, otok) verujemo da nemate razloga za zabrinutost. Nakon ušivanja rane potrebno je da prođe 7-10 dana do skidanja konaca.

Savetujemo Vam da odlazite na redovne kontrole kako bi se ispratio tok zarastanja rane do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata