Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Vadio sam sesticu gore levo pre 6 dana. Vadjenje je bilo tesko jer je to nekada bio lecen zub i imao sam cistu na njemu. Rana je bas duboka. Imam alveolitis i trpim dosta jake bolove, pogotovo uvece. Vec dva puta sam isao kod stomatologa da mi radi kiretazu rane. Koliko ce ovo da traje i da li jos nesto treba da uradim, mozda poseta hirurgiji? Napomnijem da rana nije mogla da se usije jer nije imalo dovoljno mesa oko ostalih zuba. Unapred zahvalan na odgovoru

Uros - 10. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Uros,

u slučaju otežanog zarastanja rane (alveolitis) često je potrebno nekoliko poseta stomatologu kako bi se obezbedilo adekvatno zarastanje. U tom periodu uporeba analgetika će Vam biti od koristi.

Savetujemo Vam da imate strpljenja, sledite preporuke Vašeg stomatologa i odlazite na redovne kontrolne preglede kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28508 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28508
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata