Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Vadio sam zub i zubar mi je ostavio malo parce zuba dali treba da se javim zubaru

Mico - 23. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani,

savetujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite specijalistu oralne hirurgije radi vađenja zaostalog korena zuba.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata