Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Vec 2 meseca imam povisenu temperaturu 37 sa 5 , pa do 38. Radila sam sve moguce analize, jedino mi je povisen ASTO, od terapija sam primala Longacef, penacilin ...ali Asto i dalje je tu oko 700. Doktor mi je rekao da snimam vilicu, na snimku su uocili neki proces na korenu na jedinici , pa me zanima da li je moguce temperatura povisena od tog procesa, inace nemam nikakve bolove , niti mi je zub osetljiv! Unapred zahvalna

Bojana - 08. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Bojana,

postoji mogućnost da je povišena telesna temperatura povezana sa oboljenjem zuba. Pored toga što ne osećate nikakve tegobe potrebno je sanirati problematični zub jer proces u regiji vrha korena može delovati kao žarište (fokus). Više o fokusima možete pročitati ovde.

Savetujemo Vam da zakažete termin kod stomatologa kako bi se napravio plan adekvatne terapije koji najčešće podrazumeva lečenje kanala korena a po potrebi i oralno-hiruršku intervenciju (apikotomija/cistektomija).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata