Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Vec deset godina imam parodentozu lakseg oblika.Sada prvi put mi se javila jaka upala sa gnojnim kesicama. U vilici osecam jaku bol, to stanje traje nedelju dana. Da li mogu da se javim kod Vas na pregled i lecenje, koji je postupak? Pozdrav, Andjelka Novi Beograd

Andjelka Gavric - 12. 03. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Anđelka,

 naravno, sve što je potrebno jeste da zakažete pregled putem kontakt telefona koji se nalaze na našem saitu i uradite OPT snimak(snimak obe vilice), kako bi imali komletan uvid u stanje Vašeg zubnog i koštanog tkiva.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata