Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

vec mjesec dana ako ne i vise, ispod jezika na lijevoj strani mi iskoci po jedan plik, mali. potpuno providan kao mala kesica i unutra neka tecnost providna, kao voda. pecka me na dodir, ali za nekoliko sati on poraste i pukne sam obicno dok jedem, cak sam ga i ja par puta pukao, i odma sve prodje, ne pecka vise. ali opet za par dana, najvise nedelju iskoci opet na isto mjesto.... hvala unaprijed

marko - 26. 07. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovani Marko,

na osnovu opisa promena zaključujemo da je najverovatnije u pitanju cista submukozne pljuvačne žlezde poda usne duplje koja nastaje usled hroničnog ozleđivanja jezika najčešće oštrim ivicama karioznih zuba.

Pacijenti obično nemaju neke izraženije tegobe sem eventualnih smetnji pri govoru ili uzimanja hrane.

Savetujemo da posetite specijalistu za bolesti usta ili oralnog hirurga u momentu kada je ta promena prisutna u ustima kako bi se postavila tačna dijagnoza i preduzelo odgovarajuće lečenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata