Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Vec osam mjeseci imam navlaku na dvojci koja je prije par godina pukla I da bi je sacuvao stomatolog je ugradio klincic.Do juce je sve bilo u redu medjutim pocelo je uzasno da boli na dodir.Posto mog stomatologa nema jos narednih par mjeseci otisla sam kod drugog I uradila snimak.Na snimku se vidi proces ,medjutim on kaze da se zub ne moze otvoriti radi tog klincica I da je jedini spas vaditi ga.Perepisao mi je antibiotik.Trpim uzasne bolove I ne znam sta da radim molim vas za savjet

Edina - 10. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Edina,

ukoliko nije moguće izvaditi kočić i uraditi reviziju (ponovno lečenje) kanala korena navedenog zuba, nažalost zub se ne može sačuvati, s obzirom da je preduslov uspešnog hirurškog uklanjanja procesa oko vrha korena zuba (apikotomije) adekvatna endodontska terapija (lečenje kanala korena zuba).

Savetujemo Vam da posetite specijalistu bolesti zuba i endodoncije kako bi se utvrdilo da li kočić može da se izvadi i uradi adekvatna endodontska terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata