Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Vec sam Vam pisala vezano za umnjak koji gura kvarnu sedmicu. Samo mi recite da li ce posle vadjenja te sedmice nestati otok oko nje, jako se bojim da se otok nekako ne odrzi i posle vadjenja tog zuba i koliko ce to biti bolno(samo cu napomenuti da sam u ovu situaciju dospela zbog neopisivog i neizmernog straha)...unapred hvala

Dejana - 14. 02. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Dejana,

otklanjanjem uzroka nestaće i posledice tj. otok.

Samo vađenje zuba apsolutno je bezbolno jer se radi u lokalnoj  anesteziji.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata