Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Veliki pozdrav.Prednjih 6 zuba na gornjoj vilici su mi veštački to jest porculanski koje sam slomio ns fudbalu prije 14 godina.Tada sam stavio porculanske. Prije mjesec dana počela mi je krv iz tih 6 zuba ali samo kada se probudim ujutro i kada isisavam kao bombon sa unutrašnje strane.Preko dana nemam krvi samo kada se probudim ujutro i počnem da isisavam kao bombon. 15 juna imam zakazano kod zubara.Samo me interesuje jeli nešto opasno ili su zubi samo stari i vrijeme je da se mijenjaju?Hvala puno

Bojan Gacevic - 08. 05. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Bojan Gacevic,

najverovatnije je u pitanju gingivitis (upala desni), kada je potrebno sprovesti parodontološku terapiju (uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga, aplikacija odgovarajućih medikamenata). Više o tome možete pročitati ovde.

Savetujemo Vam da odete kod stomatologa u zakazanom terminu kako bi se kliničkim pregledom ustanovila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija. Takođe, savetujemo redovno i pravilno održavanje oralne higijene

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26327 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26327
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata