Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Za nedelju dana moram da izvadim zub zbog stavljanja fiksne proteze ima ogroman strah možete li mi nekako pomoći da ga se rešim i da li će boleti? Hvala unapred.

Ivona - 22. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ivona,

zaista nemate razloga za strah, upotreba lokalnog anestetika obezbeđuje maksimalan komfor i bezbolnost intervencije. Više o lokalnoj anesteziji u stomatološkoj praksi možete pročitati klikom ovde.

Za pacijente sa izrazitim strahom od stomatoloških intervencija postoji i mogućnost analgosedacije, više o tome možete pročitati klikom ovde.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata