Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zamolila bih Vas da mi date ime nekoga ko mi može u SARAJEVU uraditi night-guard I cijenu. Takodje me zanima da li se nosi Na obadviijema viliicama ili samo Na gornjoj. Jezikom guram dojnje zube, tako da su mi jako ogoljeni i poçeli su se rastavljatii. Hvala .

Ljilja - 18. 04. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Ljiljo,

night guard se izrađuje na osnovu otiska zuba jedne vilice, dakle postavlja se na jedan zubni niz i na taj način amortizuje dejstvo sila koje se javljaju kod pacijenata sa bruksizmom. Što se tiče preporuke za stomatologa, zaista nemamo uvid u takve informacije, ali bilo koji stomatologa Vam može pružiti navedenu terapiju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26238 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26238
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata