Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

zanima me cena ugradnje implatanta, donja vilica ,napred sest a pozadi nista ,dali je moguca inervencija posto nemam zadnje zube?????

milena - 09. 04. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Milena,

implantati i služe za rešavanje ovakvih situacija. Da li postoje uslovi za ugradnju implantata i kako bi izgledalo rešenje u Vašem slučaju, zavisi od raspoložive kosti.

Ukoliko niste u mogućnosti da dodjete, pošaljite nam bar OPT snimak čijom analizom bi mogli da steknemo uvid u stanje u vašim ustima.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata