Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zanima me sta bi mogao da bude uzrok ,boli me sedmica na toplo,bas me zaboli,na pritisak dodir ne,cak me i glava od zuba boli,nemam zivac izvadjen je,zubar mi kaze ne moze da te boli ,snimak cist.Hvala

Ivona - 25. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivona,

uzrok Vaših tegoba može da bude prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa u predelu navednog zuba, zatim prisustvo patološkog procesa u kosti oko vrha korena navedenog zuba, ali i oboljenje nekog od susednih zuba.

Nažalost na ovaj način, a bez kliničkog pregleda i analize odgovarajućeg Rtg snimka nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da uradite OPT snimak i posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata