Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo ako može pitanje ,moj zubar mi je snimio rendgensko e sad bi ja trebala posjetit drugog zubara ako bude on zahtjevao isto slikanje zubi smijem li ja to uradit ,sam da kazem ima jedna sedmica kako sam snimala?Sta je dobro da uradim

Basic - 15. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Basic,

doze zračenja prilikom Rtg snimanja zuba su minimalne, prema tome nećete imati štetnih posledica u navedenom slučaju.

S obzirom da ste uradili potreban snimak pre nedelju dana, ukoliko ste u mogućnosti savetujemo Vam da ga preuzmete od Vašeg stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28185 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28185
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata